општина Струмица

Вести

Конфиндустрија Северна Македонија учествува на Струмичкиот карневал

Конфиндустрија Северна Македонија се приклучи на Струмичкиот карневал, кој е член на Федерацијата на европски карневалски градови. На парадата учествуваа 41 група од Струмица, други

Прочитајте ја статијата "
Вести

Конфиндустрија Северна Македонија ги посети општините Ново Село, Струмица и Василево

За време на викендот, новоизбраниот претседател на Конфиндустрија Северна Македонија Рикардо Раиноне и директорот Енрико Раиноне заедно со заменик амбасадорот Марио Де Роса и претседателката

Прочитајте ја статијата "
Вести

Ден на пријателството меѓу Северна Македонија и Италија

Свеченоста за одбележување на Денот на пријателството меѓу Северна Македонија и Италија организирана и промовирана од Здружението за промоција на италијанскиот јазик и култура „Quo

Прочитајте ја статијата "

Accedi

Inserisci le credenziali che hai ricevuto dall’amministrazione.

Логирај Се

Внесете ги ингеренциите што ги добивте од администрацијата.