Охрид

Вести

Документарен филм за Република Северна Македонија

Почитувани, со задоволство ви го претставуваме финалниот производ/резултат од проектот реализиран во соработка со медиумската и истражувачка компанија Byfarm. Во видеото можете да ги разгледате

Прочитајте ја статијата "

Accedi

Inserisci le credenziali che hai ricevuto dall’amministrazione.

Логирај Се

Внесете ги ингеренциите што ги добивте од администрацијата.