УНИЦЕФ

Србија ги доби првите вакцини од програмата COVAX и го донира Спутник V на Северна Македонија

БЕЛГРА СУ 02 април 2021 година – Владата соопшти дека министерката за европски интеграции Јадранка Јоксимовиќ денеска ќе добие испорака на вакцини AstraZeneca, испорачани во

Прочитајте ја статијата "

Accedi

Inserisci le credenziali che hai ricevuto dall’amministrazione.

Логирај Се

Внесете ги ингеренциите што ги добивте од администрацијата.