Вести

Вести

Конфиндустрија Северна Македонија се сретна со претприемачите од Гевгелија

Претседателот Рикардо Раиноне со директорот Енрико Раиноне, делегатот за Скопје, Роберто Тамборини и новиот делегат за Југоисточниот регион, Борјан Сандревски, утрово ја претставија асоцијацијата на

Прочитајте ја статијата "
Вести

Самит за планот за раст на ЕУ за Западен Балкан во Скопје

Самитот на Европската унија за Западен Балкан во Скопје заврши со оптимизам и усвојување на заедничка декларација меѓу лидерите-учеснички. Економскиот план на ЕУ, вреден шест

Прочитајте ја статијата "
Вести

Нови сметки за закони за енергија и обновливи извори на енергија во Северна Македонија

Во обид да се усогласи националното законодавство со Пакетот за чиста енергија на Европската унија, Министерството за економија на Северна Македонија најави дека ќе има

Прочитајте ја статијата "
Вести

Потпишан меморандум со Универзитетот „Гоже Делчев“ од Штип

Во средата на 22 ноември на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип се одржа средба меѓу Конфиндустрија Северна Македонија и професорите на филолошкиот факултет на Универзитетот,

Прочитајте ја статијата "
Вести

Конфиндустрија Северна Македонија учествува на единаесеттото издание на младинскиот фестивал „Џифони Македонија“.

Конфиндустрија Северна Македонија во својство на спонзор учествуваше на свеченото отворање на единаесеттото издание на Младинскиот филмски фестивал Џифони Македонија, кој се одржа вечерта на

Прочитајте ја статијата "
Вести

Документарен филм за Република Северна Македонија

Почитувани, со задоволство ви го претставуваме финалниот производ/резултат од проектот реализиран во соработка со медиумската и истражувачка компанија Byfarm. Во видеото можете да ги разгледате

Прочитајте ја статијата "

Accedi

Inserisci le credenziali che hai ricevuto dall’amministrazione.

Логирај Се

Внесете ги ингеренциите што ги добивте од администрацијата.