la rete di imprese
che ti fa crescere
la rete di imprese
che ti fa crescere
la rete di imprese
che ti fa crescere

Истакнати вести

Вести

Дуинг бизнис во Источна Европа во федерацијата ANIE

Настанот „Дуинг бизнис во Источна Европа“ се одржа во вторник на 23 април, каде Конфиндустриа Источна Европа и АНИЕ федерацијата ги презентираа можностите што ги …

Вести

Самит за планот за раст на ЕУ за Западен Балкан во Скопје

Самитот на Европската унија за Западен Балкан во Скопје заврши со оптимизам и усвојување на заедничка декларација меѓу лидерите-учеснички. Економскиот план на ЕУ, вреден шест …

Вести

Нови сметки за закони за енергија и обновливи извори на енергија во Северна Македонија

Во обид да се усогласи националното законодавство со Пакетот за чиста енергија на Европската унија, Министерството за економија на Северна Македонија најави дека ќе има …

Настани

Вести

Дуинг бизнис во Источна Европа во федерацијата ANIE

Настанот „Дуинг бизнис во Источна Европа“ се одржа во вторник на 23 април, каде Конфиндустриа Источна Европа и АНИЕ федерацијата ги презентираа можностите што ги …

Вести

Самит за планот за раст на ЕУ за Западен Балкан во Скопје

Самитот на Европската унија за Западен Балкан во Скопје заврши со оптимизам и усвојување на заедничка декларација меѓу лидерите-учеснички. Економскиот план на ЕУ, вреден шест …

Вести

Нови сметки за закони за енергија и обновливи извори на енергија во Северна Македонија

Во обид да се усогласи националното законодавство со Пакетот за чиста енергија на Европската унија, Министерството за економија на Северна Македонија најави дека ќе има …

Станете соработник

Придружете се на најрепрезентативната и најавторитативна деловна мрежа во Италија за да можете да сметате на застапување и заштита на интересите на вашиот бизнис.

Ќе ги имате на дофат информациите што ви се потребни, најдобрите решенија за вашите проблеми и правилното толкување на вашите сомнежи.

Така ќе бидете дел од највлијателната италијанска бизнис заедница во Македонија и ќе бидете ефективно поврзани со светот на економијата и неговата сложена динамика.

Accedi

Inserisci le credenziali che hai ricevuto dall’amministrazione.

Логирај Се

Внесете ги ингеренциите што ги добивте од администрацијата.