Настани

Вести

Конфиндустрија Северна Македонија се сретна со претприемачите од Гевгелија

Претседателот Рикардо Раиноне со директорот Енрико Раиноне, делегатот за Скопје, Роберто Тамборини и новиот делегат за Југоисточниот регион, Борјан Сандревски, утрово ја претставија асоцијацијата на

Прочитајте ја статијата "
Вести

Потпишан меморандум со Универзитетот „Гоже Делчев“ од Штип

Во средата на 22 ноември на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип се одржа средба меѓу Конфиндустрија Северна Македонија и професорите на филолошкиот факултет на Универзитетот,

Прочитајте ја статијата "
Вести

Конфиндустрија Северна Македонија учествува на единаесеттото издание на младинскиот фестивал „Џифони Македонија“.

Конфиндустрија Северна Македонија во својство на спонзор учествуваше на свеченото отворање на единаесеттото издание на Младинскиот филмски фестивал Џифони Македонија, кој се одржа вечерта на

Прочитајте ја статијата "
Вести

Документарен филм за Република Северна Македонија

Почитувани, со задоволство ви го претставуваме финалниот производ/резултат од проектот реализиран во соработка со медиумската и истражувачка компанија Byfarm. Во видеото можете да ги разгледате

Прочитајте ја статијата "
Настани

Неполитанска пица во Северна Македонија: мост помеѓу традицијата и иновативноста

Наредните 24 и 25 ноември ќе се одржи манифестацијата „Наполитанска пица во Северна Македонија“, во контекст на „Неделата на италијанската кујна во светот“ која сега

Прочитајте ја статијата "

Accedi

Inserisci le credenziali che hai ricevuto dall’amministrazione.

Логирај Се

Внесете ги ингеренциите што ги добивте од администрацијата.