Управување

DSC04616

Рикардо Раиноне

Претседател
10c06497-ec29-482f-ab4e-b8aba3a09e26

Кристијан Лиси

Потпретседател
Foto direttore

Енрико Раиноне

Директор
cropped-favicon-confidustria-macedonia.png

Александар Чадиковски

Советник
Gino Guazzini 2

Џино Гуацини

Советник
WhatsApp Image 2023-07-11 at 07.45.44

Пепи Коцев

Советник
Gjorge Cvetkov

Ѓорѓе Цветков

Советник - Територијален делегат Струмица
Roberto Tamborini copy

Робертo Тамборини

Територијален делегат Скопје
Vrevezovski Dejan

Деjан Вревезовски

Територијален делегат Охрид
cropped-favicon-confidustria-macedonia.png

Борjан Сандревски

Територијален делегат за југоисточниот регион
cropped-favicon-confidustria-macedonia.png

Нунцианте Кораџо

Ревизор
Alfonso Aquilino

Алфонсо Аквилино

Арбитер
Gabriella Marando

Габриела Марандо

Арбитер
Presidente-Confindustria-macedonia-nord

Марко Маркони

Поранешен претседател

Accedi

Inserisci le credenziali che hai ricevuto dall’amministrazione.

Логирај Се

Внесете ги ингеренциите што ги добивте од администрацијата.