Членови

Член Нација Сектор
Алба плус Северна Македонија Земјоделие
РБА Бугарија Консалтинг и инженерски услуги
Идеа Артис Северна Македонија Консалтинг
Сидеа НМК Северна Македонија ИТ
Конфиндустрија Удине Италија Претставништво на Конфиндустрија
Технички Гасови Скопје - ТГС Северна Македонија Хемиска индустрија
Коримпекс - Ресторан „Кај Џино“. Северна Македонија Чевларска индустрија и угостителство
Фратели Срлс Северна Македонија Металопреработувачка индустрија
НетКаринг Срл Италија ИТ
Фратели Панца Срл Италија Угостителство
Адв. Габриела Марандо Италија Правни услуги
Сапорито Фоод Италија Прехранбена Индустрија
Лисак Сан Марино Посредување со недвижности
Старт Менаџмент Бугарија Консалтинг
Николо Ингоља Италија Финансиски консалтинг
Пица Прова Северна Македонија Угостителство
Макдиа Северна Македонија Текстилни подлоги за индустрија
Џенерали Инвестментс Северна Македонија Финансии
Дајна Бреинс Северна Македонија ИТ
Ботега дел Вино Северна Македонија Увоз и трговија со пијалоци
Каза Риналди Италија Прехранбена индустрија
Дрво Дизајн Компани Северна Македонија Дрвна Индустрија
Фабрика Северна Македонија Веб дизајн, маркетинг
Илиос Ко Северна Македонија Земјоделие
ТравелДент Северна Македонија Мрежа на стоматолошки ординции
ДисковерАрт Италиjа Tуристичка Aгенција
Мактоис Северна Македонjа Производство на пластични производи

Accedi

Inserisci le credenziali che hai ricevuto dall’amministrazione.

Логирај Се

Внесете ги ингеренциите што ги добивте од администрацијата.